Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul lui Daniel Horodniceanu

Inspecția Judiciară s-a autosesizat din oficiu în cazul procurorului Daniel Horodniceanu, pentru a se stabili dacă există vreo abatere disciplinară.

Inspecția Judiciară s-a autosesizat în cazul lui Daniel Horodniceanu, pentru a stabili dacă există vreo abatere disciplinară

Instituţia anunţă că va face verificări pentru a clarifica circumstanțele incidentului și pentru a evalua comportamentul magistratului în timpul interacțiunii cu echipajul de poliție. 

Reacţia Inspecției Judiciare vine după ce vicepreşedintele CSM, Daniel Horodniceanu, i-a amenințat pe poliţişti după ce a fost prins că nu a respectat normele rutiere.

„În urma apariției înregistrării video în care domnul procuror Daniel-Constantin Horodniceanu, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii, a fost oprit pentru control de către un echipaj de poliție, Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu pentru a se stabili dacă există indiciile săvârșirii vreunei abateri disciplinare și va efectua verificări pentru a clarifica circumstanțele incidentului și a evalua comportamentul magistratului în timpul interacțiunii cu echipajul de poliție”, informează Inspecția Judiciară într-un comunicat remis, luni, presei.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri