Vremea 18 mai – Temperaturile scad drastic – Unde va fi cel mai frig

Vremea în data de 18 mai este una capricioasă și vine cu temperaturi scăzute.

Vremea va fi răcoroasă astăzi în vest, sud-vest şi local în sudul teritoriului, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Pe parcursul zilei va ploua în Oltenia, Banat, Crişana şi în Maramureș, iar în celelate regiuni o să își facă simțită prezența soarele.

Noaptea este posibil să mai plouă slab doar la munte şi în nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul teritoriului şi în zona montană înaltă, cu viteze de 40…50 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 18 şi 25 de grade.***Vedem acum ce se întâmplă și în Capitală pentru că pe parcursul zilei trecător va mai ploua slab, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade.

La munte vremea va fi răcoroasă. Va ploua în zona Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali, iar în celelalte masive cerul va fi variabil. Vântul va prezenta unele intensificări în zona înaltă, cu viteze de 40…50 km/h. ***

La mare, vremea se va menţine normală termic. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri trecãtoare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 21 de grade, iar Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 15 și 18 grade. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri