Impact violent între un camion și o cisternă, lângă București – incendiu uriaș. Circulația, oprită total: un mort și un rănit VIDEO

Accident grav, în această dimineață, pe DNCB Măgurele Jilava. O cisternă s-a lovit frontal de un camion. Ambele autovehicule au fost cuprinse de flăcări. Circulația în zonă este blocată. La fața locului au fost trimise 5 autospeciale cu spumă. Există pericol de explozie.

UPDATE: Autoritățile au anunțat că în autotrenul de transport marfă, care era încărcat cu fier vechi, au găsit un cadavru carbonizat, cel mai probabil șoferul. Șoferul cisternei a fost rănit.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit în ambele direcții pe DNCB (Centura București), la kilometrul 44, între localitățile Jilava și Măgurele, județul Ilfov, pentru lichidarea incendiului produs la nivelul unui autotren.

Potrivit primelor informații, arde o cisternă, posibil transport de mălai, și un alt autotren de transport marfă.

La fața locului au fost trimise 5 autospeciale cu spumă, echipajul special de Salvatori, o autospecială de descarcerare, echipajul CBRN, o ambulanță SMURD și un echipaj SABIF, iar circulația a fost oprită în zonă pe ambele sensuri. 

Autovehiculele implicate în accidentul rutier ard în totalitate.

Potrivit IPJ Ilfov, în urma evenimentului, a rezultat rănirea unei persoane, care, la acest moment, primește îngrijiri de la echipajul medical sosit la fața locului. Se efectuează activități pentru identificarea și a altor posibile victime. Ulterior, în autotrenul încărcat cu fier vechi a fost găsit trupul carbonizat al șoferului.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri