Evaluarea Națională pentru clasa a VI-a a fost reprogramată. Nouă dată stabilită

Examenul de Evaluare Națională pentru clasa a VI-a a fost amânat din nou din cauza grevei generale din Educație. Inițial, prima probă a examenului era programată pentru marți, 30 mai.

Propunere de modificare a Calendarului Evaluărilor Naționale pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a

Ministerul Educației a făcut cunoscută publicului că a expediat spre publicare în Monitorul Oficial un ordin ministerial care propune modificarea Calendarului de administrare a Evaluărilor Naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a pentru anul școlar 2022-2023.

Programul Evaluării Naționale pentru clasa a VI-a a fost stabilit pentru zilele de 12 iunie, când se va desfășura proba la Limbă și comunicare, și 13 iunie, când va avea loc proba la Matematică și Științe ale Naturii, scrie Digi24.

Aceasta este a doua modificare a datei Evaluării Naționale pentru clasa a VI-a, ca urmare a grevei cadrelor didactice. Inițial, Evaluarea Națională pentru clasa a VI-a era programată să aibă loc în zilele de 30 mai, pentru proba de Limbă și comunicare, și 31 mai, pentru proba de Matematică și Științe ale naturii.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri