Scene șocante în cancelaria Liceului de Arte din Sibiu. Soțul directoarei a luat la bătaie un profesor, lider local de sindicat

Directoarea Liceului de Artă din Sibiu, se află în mijlocul unui scandal major în urma unui incident în care soțul ei a agresat liderul de sindicat al instituției. 

Din informațiile Realitatea Plus, se pare că totul ar fi pornit de la refuzul profesorului de a încheia media unu elev, fiul directoarei liceului respectiv. 

Aceasta nu putea să-i încheie personal media, și avea nevoie ca profesorul de educație fizică să facă acest lucru. Cadrul didactic ar fi refuzat, și de aici a pornit altercația, în urma căreia profesorul de sport a făcut o plângere la Inspectoratul Județean de Poliție din Sibiu.

În urmă cu scurtă vreme și polițiștii au transmis un punct de vedere în acest caz și spun că oamenii legii de la Biroul Siguranță școlară au început deja verificările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat de fapt în cancelarie și ce lovituri i-ar fi fost aplicate profesorului.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri