A murit soția lui Alexandru Arșinel, la doar nouă luni de la decesul marelui actor

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a decedat. Anunțul trist a fost făcut public chiar de fiul regretatului actor, pe pagina personală de Facebook. Femeia a decedat vineri, 9 iunie, la doar nouă luni de la moartea soțului său.

A murit soția lui Alexandru Arșinel

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a trecut la cele sfinte. Decesul femeii a fost anunțat de unul dintre fiii săi, Cristian Arșinel. Pe rețelele de socializare, bărbatul a scris un mesaj dureros și a publicat o imagine cu părinții săi.

„Scumpa mea MAMA, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SIS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva, ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, a scris Cristian Arșinel pe Facebook.

Marilena Arșinel era imobilizată la pat

Marilena Arșinel era imobilizată la pat încă din anul 2016, când a suferit un accident casnic. Nu se mai putea deplasa singură și era internată la un azil, acolo unde primea cele mai bune îngrijiri.

„Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsură”, spunea, în spațiul public, în urmă cu câțiva ani, Alexandru Arșinel.

În urmă cu aproximativ o lună, Cristian Arșinel mărturisea că mama lui a fost dusă la un azil, pentru că nu se simțea foarte bine.

„Mama nu-i prea bine. Nu, nu mai e acasă. Acolo e îngrijită așa cum trebuie”, spunea el pentru Cancan.ro.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri