RĂZBOI ÎN UCRAINA. Contraofensiva împotriva rușilor avansează strategic

Luptele continuă în estul țării, în pofida crizei de la Kremlin. Trupele ucrainene avansează strategic în contraofensiva începută, în timp ce rușii bombardează fără milă asupra infrastructurii și civililor.

Premierul spaniol Pedro Sanchez va merge sâmbătă la Kiev, pentru reafirma sprijinul de „de neclintit” al Uniunii Europene față de Ucraina. Vizita are loc chiar în prima zi a președinției spaniole a Consiliului UE.

Luptele violente în Estul Ucrainei. Trupele ucrainene presează liniile de apărare ale rușilor fac încercări pe tot frontul să străpungă liniile de apărare ale armatei ruse dispuse pe trei linii de apărare.

Controversele legate de deciziile lui Putin continuă. Epurarea generalilor a început, potrivit presei internaționale, dat fiind faptul că mai mulți generali au dispărut de pe scena publică de aproape o săptămână, în timp ce Vladimir Putin se expune din ce în ce mai mult. Putin a ieșit de mai multe ori la rampă în aceste zile, ultima oară făcând baie de mulțime în Daghestan.

Articolul precedent
Articolul următor

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri