Intervenție contracronometru în Capitală pentru salvarea unei fetițe de 3 ani, căzute în râul Dâmbovița. Gestul disperat făcut de mama copilei

Intervenție contracronometru miercuri dimineață, în Capitală, în cazul unei fetițe de doar 3 ani, care a căzut în râul Dâmbovița. Într-un gest disperat pentru a-și salva fiica, mama copilei a intrat imediat după ea în apă. Ambele au fost scoase la mal de polițiști. Micuța și mama sa au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că fetița ar fi aruncat cu o piatră în apă, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în râu.

Poliţiştii din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București (DGPMB) – Secția 26 Poliție au fost sesizați, miercuri dimineața, în jurul orei 06.00, prin sistem 112, cu privire la faptul că o fetiță ar fi căzut în râul Dâmbovița.

„Întrucât s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au acționat imediat și au pătruns în apa râului, reușind să scoată din apă pe fetiță și pe mama acesteia, care a intrat în apă pentru a o salva”, anunță poliția într-o informare de presă. 

Potrivit sursei citate, polițiștii le-au acordat primele celor două persoane îngrijiri medicale până la sosirea unui echipaj de prim ajutor, ambele fiind cooperante și conștiente.

Ulterior, atât minora, în vârstă de aproximativ 3 ani, cât și mama ei au fost transportate la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 26 Poliție pentru stabilirea situației de fapt, mai arată sursa citată.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri