Accident grav pe DN 1. Un șofer a murit. Trafic blocat între Ploiești și Braşov (VIDEO)

Accident grav pe DN 1, pe Centura de vest a Ploieștiului. Două camioane s-au ciocnit, iar traficul este blocat spre Braşov.

Un accident grav pe DN 1 s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 8.30, în afara localităţii Brazi din judeţul Prahova.

Un şofer de TIR, în vârstă de 35 de ani, a murit marţi dimineaţă după ce autotrenul pe care îl conducea a rămas în pană, pe DN 1 – centura de vest a municipiului Ploieşti, iar autovehiculul a fost lovit de un alt TIR. În urma accidentului traficul pe DN 1 a fost blocat, circulaţia fiind deviată, potrivit Agerpres.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, şoferul uneia dintre autobasculante este încarcerat, însă conştient, iar pompierii lucrează pentru extragerea acestuia, echipajul de terapie intensivă mobilă acordându-i primele îngrijiri medicale.

Celalalt conducător auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Traficul este blocat pe sensul de mers spre şi dinspre Braşov către Bucureşti, circulaţia fiind deviată din DN 1 către localitatea Negoieşti, anunţă Poliţia.

Foto: ISU Prahova

Video: republikanews.ro

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri