Avarie majoră în centrul Capitalei, după ce o conductă s-a spart și a inundat mai multe străzi

O avarie de proporții a paralizat centrul Capitalei. Mai multe străzi au fost inundate în zona intersecției dintre Calea Victoriei cu Bulevardul Elisabeta în apropiere de Cercul Militar. Presiunea a fost atât de mare, încât și asfaltul s-a surpat. O armată de muncitori a intervenit să rezolve situația. Traficul a fost complet blocat încă de aseară, de la ora 19. Lucrările ar urma să fie finalizate în cursul zilei de astăzi. 

Așa arată centrul Bucureștiului după ce o conductă de apă s-a spart și a inundat mai multe străzi. Traficul a fost blocat de la Palatul Regal până la Bulevardul Regina Elisabeta, de-a lungul Căii Victoriei. Șoseaua extrem de circulată din centru a rămas blocată pentru mai bine de 12 ore. Trecătorii nici n-au mai rămas în zonă din cauza mirosului insuportabil.

Specialiștii ApaNova au intervenit de la ora 19 cu mai multe utilaje. Apa murdară din conducte a refulat zeci de minute până când muncitorii au intervenit. Și asfaltul s-a îndoit, cel mai probabil, din cauza presiunii apei.

Reprezentanții rețelei de apă transmit că lucrările ar urma să fie finalizate astăzi, iar traficul să fie reluat.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri