Doi copii de 12 și 13 ani au murit înecați în Olt. Trupurile lor, găsite după 20 de ore de căutări

Scăldatul în arșița verii face tot mai multe victime. Tot mai mulți oameni mor înecați. Ultimele victime sunt doi copii de 12 și, respectiv 13 ani din Olt, care, după ce și-au ajutat familiile la muncă, au mers la scăldat. Unul dintre ei a fost luat de curenții puternici și a strigat după ajutor. Prietenul său a vrut să-l salveze, însă au dispărut amândoi sub apele tulburi. Au fost găsiți fără suflare după mai bine de 20 de ore de căutări. 

Cei doi copii, de 12 și 13 ani, au cunoscut de mici mici greutățile vieții. Amândoi își pierduseră un părinte. Unuia îi murise mama, iar celuilalt tatăl. După ce și-au terminat treburile prin gospodărie au fugit la scăldat. Nu le-au spus părinților și au mers doi kilometri pe jos ca să ajungă la râu.

Copilul de 12 ani a intrat primul în apă. La un moment dat, hidrocentrala din zonă a pornit ecluzele și a crescut debitul apei. Cel mic s-a zbătut minute întregi, înotând contra curenților și a strigat după ajutor. Într-un suflet, amicul său a sărit să-l salveze, însă niciunul dintre ei n-a mai ajuns la mal.

După mai bine de 20 de ore de căutări, copiii au fost găsiți fără suflare și aduși la mal. Au rămas unul lângă altul chiar și în ultimele clipe. Trupurile neînsuflețite au fost găsite unul lângă celălalt. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri