Remus Truică, viață de lux în închisoare – Omul de afaceri, condamnat la 7 ani, are condiții de 5 stele după gratii

În timp ce bătrânii din azilele groazei sunt umiliți și ținuți în condiții mizerabile, unul dintre bogații României, închis la Jilava, trăiește în condiții de cinci stele!

Fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase, condamnat la 7 ani de închisoare în dosarul Fermei Băneasa, beneficiază de un spațiu preferențial după ce a sponsorizat transformarea abatorului într-un centru de lux pentru detenție, potrivit realitatea.net

De trei ani de zile, Remus Truică și-a făcut o viață mai ușoară după gratii. Omul de afaceri a băgat bani grei în fostul abator al penitenciarului și și-a creat o mini-vilă. Acum, are aer condiționat, să reziste temperaturilor extreme, o bucătărie amenajată doar pentru el și propria baie.

Truică nu se bucură, însă, singur de condițiile de lux, ci alături de alți 6 deținuți, care îl vizitează periodic. Micile plăceri s-ar putea opri curând. Informațiile au ajuns și la Ministerul Justiției, care va demara o anchetă, pentru a vedea în ce condiții s-a făcut sponsorizarea și dacă s-a respectat legea.

Milionarul cu un imperiu despre care judecătorii au stabilit că a fost construit fraudulos a fost arestat în anul 2020 și condamnat la șapte ani de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa.

Omul de afaceri este cunoscut și pentru aventura pe care a avut-o cu solista Patricia Kaas. În 2010, Truică a plătit-o cu 80.000 de euro ca să vină în România și să cânte la vila lui, în cinstea aniversării sale.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri