30 de persoane salvate din munți, în ultimele 24 de ore

Dispeceratul Naţional Salvamont anunţă că, în ultimele 24 de ore, a primit 23 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, în urma intervenţiilor fiind salvate 30 de persoane, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, 5 apeluri au fost pentru Salvamont Municipiul Braşov, 4 apeluri – Salvamont Cluj, 3 apeluri – Salvamont Brezoi, 3 apeluri – Salvamont Alba, 2 apeluri – Salvamont Sibiu, un apel – Salvamont Săcele, 1 apel – Salvamont Maramureş, un apel – Salvamont Gorj, un apel – Salvamont Argeş, un apel – Salvamont Vrancea, iar un apel – Salvamont Prahova.

În urma acestor intervenţii au fost salvate 30 persoane. Dintre acestea, 7 persoane au fost trimise Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi o persoană a fost preluată cu elicopterului SMURD pentru transport aero spre spital, iar o persoană a fost găsită decedată.

De asemenea, Dispeceratul Naţional Salvamont a primit şi 31 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri