Daniel Pancu, prezentat oficial ca selecționer al României U21

Daniel Pancu a fost prezentat marți oficial ca nou selecționer al naționalei de tineret a României. Potrivit FRF, obiectivul acestuia este calificarea la Euro 2025 din Slovacia.

Fostul atacant Daniel Pancu a preluat naționala Under 21, pe care o va conduce pentru următorii doi ani, având ca obiectiv calificarea la Euro 2025 din Slovacia.

Conform Federației, viitoarea națională U21 a României va începe pregătirea pentru turneul final din 2025, găzduit de Slovacia, în luna septembrie. România a fost repartizată în Grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia.

Daniel Pancu are 27 de selecții în echipa națională, pentru care a marcat de 9 ori. În cariera de fotbalist a evolut la cluburi precum Rapid București, Beșiktaș, Cesena sau ȚSKA Sofia. A cucerit 8 trofee: titlul în Liga 1, de trei ori Cupa României, două Supercupe ale României, titlul în Turcia și Cupa Turciei. Ca antrenor, a activat la Rapid, Poli Iași și la România Under 20, acolo unde a pregătit chiar actuala generație Under 21.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri