Dragnea aruncă BOMBA: „Eu consider că AUR îl are în spate pe Coldea” – Noi dezvăluiri

Fostul Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit în exclusivitate la Realitatea PLUS despre cine stă în spatele lui George Simion și a partidului AUR. Acesta spune că, de fapt, Florian Coldea ar sta în spatele finanțării partidului.

Dragnea a vorbit și despre cum au reușit oamenii lui George Simion să strângă voturi importante. 

„Faptul ca un partid sau un om pe canalele de social media își spune niște păreri încearcă să convingă oamenii să voteze cu el sau cu partidul respectiv unde se încadrează ei și consideră că încalcă ordinea constituțională.

Eu consider că AUR îl are în spate pe Coldea, e problema lor. Dând la o parte asta, pe acel partid l-au votat niște oameni mulți, puțini pe baza a ceea ce le-au livrat pe social media.

Alegerile reprezintă un act de voință democratic. România nu mai este un stat democratic categoric în mintea lui și a șefilor lor SRI, este obligat să facă ei ordinea constituțională și să o definească.

Atâtea lucruri au ieșit la iveală făcute de Iohannis, atâtea lucruri au ieșit la iveală legate de actuala putere, de câte informații mai este nevoie ca oamenii să înțeleagă că direcția pe care ei au așternut-o în fața României este una rea, foarte rea”, a spus Liviu Dragnea, la Realitatea PLUS.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri