Furtuni și vijelii cu grindină, la Brăila

Vremea a făcut pagube în România și prognoza continuă să fie una care anunță fenomene extreme. O furtună puternică a lovit Brăila iar imaginile sunt teribile.

O ploaie torențială urmată de o furtună puternică a făcut prăpăd la Brăila. Zeci de copaci au fost puși la pământ de vântul puternic și mai multe străzi au fost inundate. Sute de oameni au rămas în beznă după ce copacii au căzut peste cablurile electrice. Autoritățile au transmis mesaje de tip Ro-alert.

O furtună violentă a măturat, miercuri, mai multe localități din Brăila. În mai multe comune din jurul orașului, vântul care a suflat cu peste 70 de kilometri pe oră, a rupt copaci și a smuls acoperișuri.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila au intervenit pentru evacuarea apei de ploaie care a intrat în mai multe case şi curţi din Brăila.

„Se intervine cu o ASAS şi o motopompă în cartierul Lacu Dulce pentru evacuarea apei pe străzile Aurel Vlaicu (apă în curte şi casă), Grădinarilor (apă în curte şi casă), Arad (apă în curte şi casă), Cezar Boliac şi Prahovei apă în curţi”, potrivit ISU Brăila.

Foarte mulți copaci au căzut în urma vijeliei ce a măturat orașul Brăila, potrivit infobraila.ro.

Imagine

Mai multe mașini au fost avariate,

Imagine

iar aleile din parcuri și parcurile pentru copii sunt blocate de arborii puși la pământ de furtună. 

Imagine
Imagine

Opt județe din sudul țării au fost până miercuri seară, la ora 20.00, sub cod galben de ploi, grindină și vijelii. Autoritățile au emis și mesaj RO-Alert de vijelie.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri