Doi cetăţeni străini din Timiș au fost arestaţi după ce ar fi vândut droguri la un festival de muzică

Doi cetăţeni străini au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, în formă continuată, după ce zilele trecute ar fi vândut droguri la un festival de muzică organizat în Caraş-Severin, ulterior fiind găsite substanţe interzise şi în autoturismele lor.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Timişoara, „pe parcursul unui festival de muzică organizat pe raza judeţului Caraş-Severin, inculpaţii au comercializat, în mod repetat, doze-timbru LSD”.

„De asemenea, în data de 14.08.2023, în autoturismele celor doi inculpaţi au fost găsite şi ridicate 188 de timbre LSD, aproximativ 7 grame ketamină, 10 grame canabis şi sumele de 2.450 euro şi 7000 lei”, informează DIICOT.

Tribunalul Timiş a dispus, marţi, arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş a informat că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT, au făcut două percheziţii în acest caz, în localitatea Vâliug, judeţul Caraş-Severin.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri