Patronii stației GPL din Crevedia se întâlnesc astăzi cu victimele. Locul unde s-a produs deflagrația, supravegheat non-stop

La mai bine de o săptămână după tragedia de la Crevedia, patronii stației ilegale de gaz transmit că vor să îi ajute pe sinistrați. Astăzi la ora 14.00, ambii administratori ai firmei se vor duce la locul catastrofei pentru a se întâlni cu localnicii. Zeci de case au fost distruse de exploziile din Crevedia. Patronii vor fi însoțiți de un avocat și vor discuta și cu reprezentanții Primăriei. În paralel, polițiștii iau noi măsuri pentru paza epavei stației GPL, în zonă au fost montate camere de supraveghere performante. 

Exploziile și incendiul de la Crevedia au lăsat în urmă multă durere și teamă. Localnicilor li s-a permis după mai bine de o săptămână să se întoarcă în case, unde și-au văzut munca de o viață făcută scrum.

Primele imagini din epicentrul exploziei de la Crevedia. Locul arată ca orașele bombardate din Ucraina – VIDEO

„Sunt afectat psihic va dati seama. Pierderea pentru mine e aceasta bogatie culturala pe care va trebui sa o recontitui in restul de viata pe care il mai am”, spune un localnic. 

Sinistrații spun chiar că au fost contactați de patronii de la stația GPL, care le-au promis locuințe noi.

„A promis ca o sa vin o societate cu 250 de salariati sa inceapa evaluari si unde pot intra si sa se apuce de treaba. I-am raspuns ca vreau sa vad si minunea asta”, a mai spus acelasi localnic.

Averea incredibilă a primarului din Crevedia: 15 terenuri, două mașini, utilaje agricole.. și lista continuă

Primarul din Crevedia a venit și el să privească dezastrul. Cum a obișnuit deja, la vederea presei a luat-o la fugă.

Pentru a păzi epava de curioși, au fost montate camere care bat spre stație, iar jandarmii au împânzit zona. În căutare de probe, forțele de ordine, peste 100 la număr, au verificat câmpurile din zonă, dar fără vreo izbândă.

Patru anchete sunt derulate, în acest moment, de instituții diferite ale statului, dar nu a fost indicat niciun suspect, la o săptămână de la exploziile devastatoare. 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri