EXCLUSIV – Fiul lui Dumitru Buzatu rupe tăcerea! Dezvăluiri bombă din seara flagrantului – Ce a vorbit cu tatăl său

Interviu în exclusivitate cu fiul baronului PSD de Vaslui. Tudor Buzatu a povestit ce a vorbit cu tatăl său după ce a fost arestat, dar și despre ce telefoane a primit de la membrii familiei lui Farmazon, afaceristul care l-a băgat după gratii pe Dumitru Buzatu

Tudor Buzatu: Am încredere că justiția își urmează cursul într-un mod corect, indiferent de rezultat. TAIE

Reporter: Și cu domnul Savin care era relația? 

T.B.: O relație de amiciție veche, prietenie e mult spus. Amiciție. Mergeam la pește la dumnealui. Avea o baltă foarte faină. Și eu cu ginerele domnului Savin suntem fini. Este nașul fiicei mele. 

Momentul în care Buzatu primește mega-șpaga în portbagaj. ”Sărut mâna! Încă o dată îți mulțumesc, că eram pe drojdie!”

R: Ați luat legătura cu domnul Popica sau cu domnul Savin după tot ce s-a întâmplat? Nu, cu domnul Savin nu luam niciodată legătura, nici înainte și nu am nici acum de ce să iau legătura. 

T.B.: Cu domnul Popica… m-a sunat o dată sau de două ori să mă sprijine moral. Eu nu consider pe nimeni vinovat, nu știu ce s-a întâmplat. Nu am o certitudine despre vinovăția unora sau a altora. Nici a lor, nici a tatei, a nimănui. Aștept să văd realitatea. 

R: Când ați vorbit ultima oară cu tatăl dvs?

Imagini HALUCINANTE. Momentul în care baronul șpăgar Dumitru Buzatu este oprit de procurori deghizați în pescari – VIDEO

T.B.: Acum 20 de minute. Am discutat despre ce avem de făcut, să mă ocup de ferma lui…discuție normală, nimic interesant. R: Cu mama dumneavoastră ați vorbit în perioada asta?

T.B.: Normal că am vorbit, mama mea era în vizită la mine când s-a întâmplat. 

Dumitru Buzatu a fost reţinut sâmbătă dimineaţă, pe 23 septembrie, după ce a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract. Banii au fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu, după ce acesta i-ar fi primit într-un restaurant.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri