Elena Udrea și-a sărbătorit ziua de naștere în pușcărie. A împlinit 50 de ani și a fost vizitată de fetița ei, Eva

Elena Udrea a împlinit 50 de ani. Ar fi vrut să fie acasă împreună cu fiica ei și cu iubitul ei, Adrian Alexandron, dar autoritățile nu i-au permis acest lucru.

Elena Udrea a primit o vizită surpriză la penitenciarul Târgșor chiar în ziua în care a împlinit 50 de ani. Fosta blondă de la Cotroceni a fost vizitată de partenerul ei și de fiica ei, Eva. Elena Udrea a vrut să le fie alături în această perioadă, însă instanța nu i-a permis părăsirea închisorii în perioada sărbătorilor de iarnă.

”Ne-am programat saptamana asta in asa fel incat sa ajungem de ziua ei. Ieri, pentru ca a fost Craciunul nu ne-au lasat sa legam cu inca o vizita. I-am cantat ”La multi ani”. A tinut-o pe cea mica in brate si s-au jucat. Nu am avut voia să aducem cadouri. Prezenta noastra a fost cel mai frumos cadou pentru ea. E singurul moment în care se bucură. Gânditi-va, ea este la regim deschis de un an si jumatate si cu toate acestea nu a primit nici macar 24 de ore de permisie acasa, desi legea spune ca pe an ai dreptul la 30 de zile. Imaginati-va cum ar putea sa isi mentina relatia cu copilului ei având în vedere că în ultimul an nu a venit deloc acasă. Rolul de mama e greu sa il suplinesc. Eu fac ce pot, dar pentru un copil, mama e universul si fara e destul de greu”, a mărturisit Adrian Alexandrov, citat de România TV.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri