Lupta pentru Primăria Capitalei. Liderii Coaliției, în ședință: Cine va intra în cursă după negocieri

Liderii coaliției sunt, luni după amiază, în ședință și fac o nouă încercare pentru găsirea candidaților la locale. Sunt voci care spun că azi vom afla în sfârșit cine se va bate cu Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei. Se vehiculează numele managerului Spitalului Universitar, Cătălin Cârstoiu. Se ia în calcul și varianta ca cele două partide să meargă la locale cu candidați separați.

În ședinţă se va decide dacă social-democraţii şi liberalii vor avea candidat comun la Primăria Capitalei sau vor avea candidaţi separaţi.

Sunt declarații contradictorii până în acest moment referitor la modul candidaturii și la numele care ar putea intra în cursă.

Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel, lansează o informație care zguduie din temelii scena politică. Jurnalista s-a întâlnit pe aeroport cu liderul PNL Nicolae Ciucă și cu prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, iar aceștia i-au confirmat faptul că propunerea ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul comun la primăria Capitalei n-a fost discutată în PNL, ci ar fi venit de la PSD.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri