Amplă acțiune a Poliției Capitalei după ce un bărbat a fost răpit dintr-un complex de locuinţe din Sectorul 1

Poliţiştii bucureşteni caută mai multe persoane care ar fi răpit un bărbat dintr-un complex de locuinţe din Sectorul 1 al Capitalei, acesta fiind găsit ulterior pe o stradă din acelaşi sector.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, Poliţia Capitalei – Secţia 2 a fost sesizată, de către un agent de pază al unui complex de locuinţe din Sectorul 1, despre faptul că un bărbat ar fi fost introdus într-o autoutilitară, împotriva voinţei sale. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au început verificările, în vederea depistării autovehiculului respectiv.

Gemeni sechestrați de tatăl violent, după ce le-a agresat mama: intervenție în forță a mascaților, în Sectorul 5

„În urma activităţilor specifice, la scurt timp, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, a fost găsită de către poliţişti din cadrul Secţiei 6, pe o stradă din Sectorul 1. Un echipaj de prim-ajutor i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, fiind transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. De asemenea, autoutilitara a fost identificată în proximitatea locului unde a fost găsită victima”, se arată în comunicatul citat.

Om de afaceri, CONDAMNAT la închisoare după ce și-a sechestrat, torturat și violat fosta parteneră

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri