Bătaie în Parlament. Sancţiune maximă pentru Dan Vîlceanu, după ce l-a bătut pe Florin Roman: 50% din salariu

Comisia juridică din Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, la solicitarea Biroului Permanent, o sancţiune maximă pentru deputatul neafiliat Dan Vîlceanu, după ce l-a bătut pe liberalul Florin Roman în plen.

Parlamentarul Dan Vîlceanu va avea tăiat 50% din salariu timp de 6 luni şi diminuarea timpului de vorbire la doar 10 secunde, în plen, timp de 3 luni. Decizia poate fi contestată.

Solicitarea privind sancţionarea lui Dan Vîlceanu a fost făcută de deputatul Florin Roman în şedinţa Biroului Permanent.

 
 

A fost bătaie și înjurături ca la ușa cortului în Parlament! Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că l-a lovit cu genunchiul în nas. Deputatul a declarat, la Realitatea PLUS, că va merge la INML pentru certificat medico-legal și va depune plângere penală împotriva parlamentarului agresor Dan Vîlceanu.

Deputatul neafiliat Dan Vîlceanu a declarat marţi, presei, că nu va da declaraţii privind altercaţia pe care a avut-o în plenul Camerei Deputaţilor cu liberalul Florin Roman, pentru că ”nu vrea să intre în scandaluri marca Roman”.

 
 

„Singurul lucru pe care îl spun este că nu voi da declaraţii pe aşa subiecte, pentru că nu vreau să intru în scandaluri marca Roman”, a spus Dan Vîlceanu.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri