Gabriela Firea l-a egalat pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Generală. Sondajul bombă care le dă dureri de cap reziștilor

Gabriela Firea l-a egalat pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Generală, arată cel mai nou sondajul Insomar. De asemenea, PSD și PNL ar obține majoritatea mandatelor în viitorul Consiliu General al Capitalei. 

Dacă duminica viitoare ar fi alegeri, 28% dintre bucureșteni ar vota cu Gabriela Firea. Același procent îl obține și Nicușor Dan, însă actualul edil este pe un tren descendent, în timp ce candidatul PSD a urcat spectaculos în opțiuni.

Imagine

 

În cazul votului pe partide, PSD ar obține, singur, cele mai multe mandate în viitorul Consiliu General al Capitalei, iar împreună cu PNL ar avea o majoritate confortabilă.

Imagine 

Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1030 de respondenţi, din rândul populaţiei adulte, rezidentă în Bucureşti, în vârstă de 18 ani şi peste, eroarea fiind de plus – minus 3,1% la un nivel de încredere de 95%. Datele au fost colectate telefonic, respectându-se raportul de reprezentativitate a eşantioanelor  cu îndeplinirea criteriilor de relevanţă.

Validarea eşantionlui s-a realizat pe baza ultimilor date INS.

Promovare electorală – Partidul Social Democrat – Organizația Mun. București CMF 21240002

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri