Vlad Pascu rămâne în arest preventiv cel puțin încă două luni. Instanța i-a respins din nou cererea de plasare în arest la domiciliu

Vlad Pascu, șoferul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri, vara trecută, în localitatea 2 Mai, rămâne în arest preventiv pentru cel puțin încă două luni. Decizia judecătorilor nu este definitivă.

Judecătoria Mangalia a anunțat luni că Vlad Pascu va mai rămâne în spatele gratiilor cel puțin până pe 1 august.

Judecătorii i-au respins cererile de anulare a arestării preventive și de înlocuire a arestării preventive cu arestul la domiciliu ca fiind neîntemeiate. Mai mult decât atât, instanța i-a prelungit arestul preventiv cu încă două luni.

Decizia poate fi atacată în următoarele 48 de ore.

„Menține măsura arestării preventive față de inculpatul Pascu Matei – Vlad, cu datele de mai sus, pe o durată de 60 de zile, de la data de 03.06.2024 până la data de 01.08.2024 inclusiv”, se arată pe portalul instanțelor.

Pe 11 octombrie 2023, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au anunţat că inculpatul Vlad Pascu, din Bucureşti, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri