Accidentul de la 2 mai. Beizadeaua drogată care a ucis doi tineri vrea să primească, din nou, vizite în arest

Beizadeaua drogată care a ucis doi tineri în stațiunea 2 mai dă, din nou, dovadă de un tupeu uriaș. Vlad Pascu le-a cerut judecătorilor să îi ridice restricțiile și să poată primi, din nou, vizite de la părinți în spatele gratiilor. Sancțiunea a venit după ce Vlad Pascu a acordat un interviu din penitenciar protestatarului Marian Ceaușescu. 

Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și a provocat un accident soldat cu moartea a doi tineri în stațiunea 2 Mai, continuă să surprindă prin comportamentul său sfidător. Recent, acesta le-a cerut judecătorilor să îi ridice restricțiile și să îi permită din nou vizitele părinților în spatele gratiilor.

După incidentul tragic, Vlad Pascu a fost încarcerat, iar comportamentul său a continuat să fie unul provocator. După ce a acordat un interviu din penitenciar fără acord, Pascu a fost sancționat, fiindu-i interzise vizitele. În ciuda acestei sancțiuni, Pascu nu pare să înțeleagă gravitatea situației sale și a solicitat judecătorilor să îi permită din nou să primească vizite din partea părinților.

 
 

Cererea lui Pascu a stârnit indignare în rândul opiniei publice, mulți considerând că tânărul nu arată niciun semn de remușcare pentru faptele sale.

Amintim că Vlad Pascu a devenit cunoscut ca „beizadeaua drogată” după ce, sub influența drogurilor, a provocat un accident fatal care a luat viața a doi tineri nevinovați în stațiunea 2 Mai.

 
 

Sancțiunea aplicată lui Vlad Pascu pentru interviul acordat din penitenciar a fost justificată prin încălcarea regulilor interne ale instituției de detenție. Acțiunea sa a fost văzută ca o sfidare a autorității și a regulilor sistemului penitenciar, motiv pentru care s-au aplicat măsuri disciplinare.

În timp ce familiile celor doi tineri uciși încearcă să își găsească alinarea în justiție, comportamentul lui Vlad Pascu rămâne o sursă de revoltă pentru mulți. Cererea sa de ridicare a restricțiilor de vizitare arată, încă o dată, o lipsă profundă de conștientizare și respect față de gravitatea faptelor sale.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri