Furtună apocaliptică în județul Bistrița-Năsăud, joi seară. Mai multe gospodării sunt în prezent izolate după ce un drum comunal s-a surpat

Intervenție contracronometru, vineri dimineața, după ce un drum s-a surpat în județul Bistrița Năsăud. Aproximativ 20 de case au rămas izolate. 

Situația este destul de gravă. 20 de gospodării din satul Ardan, județul Bistrița Năsăud, sunt în acest moment izolate după ce, în urma ploilor abundente, drumul comunal a fost afectat în două porțiuni, fiind inundat de o viitură. 

”Aproximativ 20 de gospodării sunt izolate din punct de vedere al accesului cu autovehicule, drumul fiind impracticabil, la ora acestei informări, adâncimea apei ajunsă pe strada fiind de aproximativ 1,5. În eventualitatea unor urgențe medicale, echipaje de intervenție pot ajunge pe jos la solicitările care pot să apară , până la remedierea situației.

Prognoza meteo: Cod roșu de FURTUNI! 2 mesaje RO-ALERT pentru București

Reprezentanții Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistrița Năsăud se deplasează la solicitarea Comitetului Local pentru Situații de Urgență în zona indicată pentru monitorizare și sprijinirea populației din zona izolată”, au transmis reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Bistrița, într-un comunicat.

Furtuna a afectat și zborurile comerciale. Trei însoțitoare de bord au fost rănite din cauza tulburențelor

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri