GRAV ACCIDENT CU UN MORT ȘI DOI RĂNIȚI!

O persoană a murit, alte două sunt rănite şi pentru o a patra intervin în continuare pompierii cu autospeciala de descarcerare, după ce un autotren a intrat marţi în coliziune cu un autoturism, pe DN 22C, în zona localităţii constănţene Satu Nou.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, la locul producerii accidentului rutier au fost mobilizate autospeciala de descarcerare, o alta pentru transport victime multiple, o ambulanţă şi elicopterul SMURD.

„În accidentul rutier sunt patru persoane inconştiente, dintre care trei încarcerate. (…) O persoană este decedată. Două persoane au fost extrase şi transportate la spital. Se lucrează pentru extragerea celei de a treia persoane încarcerate”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU, Anamaria Stoica.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 22C Murfatlar-Cernavodă, în zona localităţii Satu Nou, judeţul Constanţa, a avut loc o coliziune între un autoturism şi un autotren, cu patru persoane încarcerate.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri şi se estimează reluarea normală a circulaţiei după ora 14,00.

AGERPRES

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri