EXPLOZIE SUBTERANĂ ÎN CENTRUL SIBIULUI

O explozie subterană în centrul Sibiului a distrus mai multe pavaje grele de ciment.

Au fost scene de coșmar miercuri, în centrul orașului Sibiu, acolo unde a fost auzită o explozie. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru a vedea ce a cauzat explozia.

O explozie subterană a mișcat plăci din betin în centrul Sibiului. Un apel la 112 a semnalat o explozie subterană în urma căreia s-au mișcat mai multe plăci de beton pe strada Nicolae Bălcescu din centrul Sibiului.

Pompierii au mers acolo pentru a asigura măsurile de gestionare și prevenire a situațiilor de urgență. De asemenea, au fost mobilizate o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

Pompierii nu au identificat scurgeri de gaze

Pompierii au asigurat perimetrul în care s-au deplasat plăcile de beton. La faţa locului au ajuns și două echipaje de intervenție ale distribuitorului de gaze.

La fața locului a intervenit și autospeciala CBRN din cadrul ISU Sibiu și de asemenea și două echipaje de intervenție ale distribuitorului de gaze. Pompierii militari au asigurat măsuri de prevenire si stingere a incendiilor pe timpul măsurătorilor efectuate de furnizorul de gaze și au efectuat măsurători proprii. În urma măsurătorilor nu au fost identificate scurgeri de gaze sau alte substanțe periculoase”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, potrivit oradesibiu.ro.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri