TRAGEDIE LA FOCȘANI: BĂRBAT MORT DUPĂ CE A CĂZUT DE LA ETAJ

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 70 de ani din Focşani, după ce acesta a căzut de la balconul imobilului său, situat la etajul patru al unui bloc de locuințe din municipiu, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„La data de 10.07.2024, ora 21.49, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat a căzut de la etajul patru al unui bloc de pe Strada Mare a Unirii, în municipiul Focşani. Echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea a efectuat manevre de resuscitare pentru bărbatul de 70 de ani. Din nefericire, echipajul SAJ a declarat decesul acestuia”, a comunicat IPJ Vrancea.

Potrivit anchetei, bărbatul era cunoscut cu probleme de afecțiuni mentale și ar fi încercat să escaladeze balconul locuinţei, însă acesta s-a dezechilibrat şi a căzut.

Bărbatul locuia în imobil cu surorile sale, însă la momentul producerii tragediei, acestea se aflau într-o altă cameră din apartament.

Autoritățile continuă, în acest caz, cercetările pentru a stabili cu exactitate a împrejurările în care s-a produs evenimentul, relatează Agerpres.

Citește și: Trupul tânărului înecat marți în mare la Neptun, găsit de scafandri

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri