Început de coșmar pentru Gică Hagi! Nou promovata din județul Ialomița dă lovitura pe terenul fostei campioane

Nou promovata Unirea Slobozia învinge campioana Farul Constanța cu 1-0 în primul meci al Superligii 2024/2025

Formația Farul Constanța, campioana României în sezonul 2022/2023, a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de nou-promovata Unirea Slobozia, în primul meci al ediției 2024/2025 a Superligii, transmite news.ro. Golul a fost marcat de Purece, în minutul 19.

Unirea Slobozia a intrat cu foarte mult curaj în meci și a avut chiar și un gol anulat în primele minute. La puțin timp distanță, Florin Purece a fost cel care a deblocat tabela și, totodată, a stabilit scorul final al partidei, prin reușita semnată în minutul 19. Echipa antrenată de Gică Hagi a forțat egalarea în repriza a doua și a fost foarte aproape să înscrie prin Iustin Doicaru, care a lovit bara în minutul 89. Introdus pe teren în minutul 75 la gazde, Doicaru a fost cel care a produs cel mai mare pericol la poarta adversă, lovind bara în minutul 88.

Farul nu a putut miza în acest meci pe Larie (care va lipsi aproximativ 4 luni), Bălașa (în revenire după o accidentare), iar Iancu, Dican și Radaslavescu s-au aflat pentru prima dată pe teren în tricoul Farului după transferurile din această vară. Farul: Buzbuchi – Sîrbu, M. Popescu (Doicaru ’75), G. Marins, Cr. Ganea – Vînă (Ciobanu ’46), Queiros (Dican ’61), Grameni – Cojocaru (Radaslavescu ’75), Rivaldinho (G. Iancu ’46), Grigoryan. Antrenor: Gheorghe Hagi. Unirea Slobozia: Rusu – P. Medina, Antoche, Pospielov, Toma – A. Lopez, Perianu (Vlăsceanu ’55) – S. Camara (Barbuţ ’73), F. Purece (Aganovic ’73), Nkama (Ilie ’81) – J. Gele (Coadă ’55). Antrenor: Adrian Mihalcea

Sursa: Realitatea de Arges

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri