IULIAN DUMITRESCU ȘI-A DAT DEMISIA DIN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL FILIALEI PNL PRAHOVA

Iulian Dumitrescu a demisionat astăzi din funcția de președinte al Filialei Prahova, pe fondul extinderii urmăririi penale în cazul său, conform unor surse din PNL, notează realitatea.net.

Un prim-vicepreședinte va prelua temporar atribuțiile sale până la alegerea unui nou președinte, care va avea loc în două săptămâni.

De asemenea, și George Lazăr a demisionat de la PNL Neamț. Acesta, în calitate de preşedinte al Organizației Neamţ, şi-ar fi folosit influenţa asupra directorului general al Romsilva.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a anunțat că a extins urmărirea penală pe numele președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, pentru alte peste 65 de fapte. Conform ordonanței DNA, în perioada 22 octombrie 2021 – 8 noiembrie 2022, Iulian Dumitrescu, având un rol decizional într-o societate comercială proprietara unui teren și beneficiara reală a sumelor de bani, ar fi dat unui funcționar public, în numerar, suma totală de 923.350 lei (în 43 de tranșe) și 74.000 euro (în 7 tranșe).

Biroul Permanent Național (BPN) se va reuni la jumătatea lunii august pentru a convoca consiliul la începutul lunii septembrie. Cu această ocazie, se așteaptă și numirea altor președinți ai filialelor.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri