ŞOFERUL CARE A PROVOCAT ACCIDENTUL CU DOI MORŢI ERA SUB INFLUENŢA ALCOOLULUI

Şoferul care duminică dimineaţă a provocat un accident rutier soldat cu doi moţi şi doi răniţi era sub influenţa alcoolului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Bărbatul în vârstă de 24 ani avea o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr, din localitatea Ruginoasa, conducea un autoturism pe DN 15D, în afara localităţii Bozienii de Sus, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un atelaj hipo care circula pe aceeaşi direcţie de mers, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, a rezultat decesul a doi tineri, în vârstă de 23 ani, respectiv 24 ani, din localităţile Dragomireşti şi Valea Ursului şi rănirea unui tânăr în vârstă de 23 ani din Dragomireşti, toţi trei pasageri în atelajul hipo”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul principal Andreea Atomei.

În accident a fost rănit şi conducătorul auto, care a fost transportat la spital.

De aici, tânărul a ajuns în Arestul IPJ Neamţ, fiind reţinut pentru 24 ore.

Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Dacă va fi găsit vinovat, el va fi condamnat la închisoare cu executare, pentru că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. AGERPRES

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri