CARNAGIU PE ȘOSEA, LA HUNEDOARA: 5 TINERI AU MURIT PE LOC ÎN URMA IMPACTULUI

Val de accidente cumplite pe șoselele din România. O tragedie de proporții a avut loc în Hunedoara: cinci persoane, printre care și tânărul șofer în vârstă de 22 de ani, au murit după ce acesta a riscat o depășire periculoasă. Autoturismul s-a făcut praf după ce s-a izbit violent de un cap de pod. În Botoșani, 3 bărbați au fost și ei la un pas de moarte după ce au fost loviți în plin pe trecerea de pietoni de o șoferiță. Iar la Suceava, cinci persoane au ajuns în stare gravă la spital, printre care și doi copii, în urma unui accident violent. 

Accidentul cumplit a avut loc la ieșire din orașul Geoagiu din Hunedoara, acolo unde un șofer de 22 ani a intrat cu mașina într-un cap de pod. Din primele informații, tânărul ar fi riscat o depășire periculoasă. În mașină se mai aflau alți 4 bărbați. Echipajele medicale nu au mai putut face nimic să îi salveze. În urma accidentului, un biciclist de 15 ani a fost și el acroșat.

La Botoșani, 3 bărbați au fost loviți în plin pe o trecere de pietoni de o șoferiță de 50 de ani care gonea pe șosea. Femeia spune că abia începuse o ploaie torențială, iar vizibilitatea era foarte redusă. Aceasta susține că bărbații au traversat în fugă pe trecere fără să se asigure. Cei 3 au ajuns de urgență la spital cu mai multe răni grave, iar polițiștii au deschis un dosar penal.

Și la Suceava 9 persoane au fost la un pas de moarte după ce două mașini s-au ciocnit violent chiar în fața unei biserici. În urma impactului violent, mașinile au fost făcute zob, iar 5 dintre persoane au ajuns cu răni grave la spital, printre care și doi copii.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri