O PERSOANĂ A MURIT ŞI TREI AU FOST RĂNITE ÎNTR-UN ACCIDENT PRODUS PE DN 2 (E 85), LA RĂCĂCIUNI

O persoană a decedat şi alte trei au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs, luni, pe DN 2 (E 85), în afara localităţii Răcăciuni, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

„O conducătoare auto, de 44 ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia de mers Adjud – Bacău, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 37 ani. În urma accidentului rutier a rezultat decesul unei persoane (pasager), rănirea gravă a celor doi conducători auto şi rănirea uşoară a unui alt pasager”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, comisarul Cătălina Păduraru.

În urma testarii conducătoarei auto cu aparatul etilometru a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celuilalt conducător auto, rezultatul testării a fost negativ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal privind comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Dacă va fi găsită vinovată, conducătoarea auto va fi condamnată la închisoare cu executare, potrivit Legii „Anastasia”. AGERPRES

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri