MOTOCICLISTE DIN 20 DE ŢĂRI, LA WIMA INTERNATIONAL RALLY ROMÂNIA 2024, ÎN PREMIERĂ ÎN ŢARA NOASTRĂ

Peste 250 de motocicliste din 20 de ţări şi-au anunţat participarea la ediţia cu numărul 75 a paradei moto WIMA International Rally, care se va desfăşura în premieră în România şi se va încheia pe Circuitul Transilvania Motor Ring, în apropiere de Târgu Mureş.

„Asociaţia Femeilor Motocicliste, divizia din România a Women International Motorcycle Association (WIMA), are plăcerea de a anunţa organizarea unei parade moto impresionante, dedicată în exclusivitate membrelor asociaţiei, miercuri, 21 august, în cadrul prestigiosului eveniment WIMA International Rally Romania 2024, cea de-a 75-a ediţie, desfăşurată în premieră în ţara noastră. Această paradă va aduce împreună peste 250 de femei motocicliste din 20 de ţări – Austria, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Islanda, Italia, Japonia, Liechtenstein, Lituania, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, România, Suedia, Elveţia şi Ucraina. Scopul principal al evenimentului este creşterea vizibilităţii motociclismului în rândul femeilor şi promovarea turismului local”, a anunţat, luni, Asociaţia Femeilor Motocicliste din România, într-un comunicat de presă.

Potrivit asociaţiei, International Rally Romania 2024 este un eveniment care pune în lumină bucuria pe care o produce practicarea motociclismului şi frumuseţea comunităţilor care se creează în jurul acestei pasiuni.

Prin participarea la această manifestare, femeile motocicliste, venite în România în număr impresionant, vor petrece câteva zile în cadrul cărora vor lua parte la activităţi atent pregătite de către organizatoare şi comunitatea femeilor motocicliste din România, contribuind astfel la numărul turiştilor impresionaţi de frumuseţile tării noastre, se mai menţionează în comunicat.

„Suntem extrem de entuziasmate să avem şansa de a găzdui un eveniment unic pentru România: întâlnirea internaţională WIMA, o asociaţie care promovează activ motociclismul feminin încă din anul 1950, ajungând în prezent în 40 de ţări. Este o onoare şi o provocare să întâmpinăm comunitatea internaţională WIMA şi să demonstrăm că România ocupă un loc important pe harta motociclismului feminin. Încurajăm toate femeile să descopere bucuria călătoriilor pe două roţi, o pasiune care depăşeşte graniţele imaginarului, un catalizator al legăturilor între oameni şi cel mai bun pretext pentru a călători în locuri noi şi a cunoaşte culturi diferite, aşa cum va fi şi România pentru majoritatea participantelor care vizitează pentru prima oară ţara noastră”, a declarat Mihaela Hodivoianu, vicepreşedinte WIMA International şi preşedinta WIMA România – Asociaţia Femeilor Motocicliste.

Mihaela Hodivoianu a precizat, pentru AGERPRES, că parada va ajunge, în data de 21 august, în jurul orei 11,45, în oraşul Luduş, apoi va urma traseul Ranta (Bogata) – Cuci – Iernut – Cipău – Ogra – Sânpaul – Recea – Ungheni – Cerghizel – Cerghid – Transilvania Motor Ring, unde va ajunge în jurul orei 12,30. AGERPRES

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri