CÂNTĂREAȚA DANA MARIJUANA, ÎN SEVRAJ: A FOST INTERNATĂ LA PSIHIATRIE

Dana Marijuana a fost internată de urgență la Spitalul de Psihiatrie din București. Surse apropiate au declarat că aceasta ar fi suferit o cădere psihică severă, fiind în sevraj din cauza dependenței de substanțe. Internarea a venit ca urmare a stării de sănătate deteriorate și a necesității de a primi tratament medical specializat.

Familia și prietenii sunt profund îngrijorați de starea artistei, care a avut în trecut probleme cu drogurile. Deși Dana Marijuana a încercat să își refacă viața și să stea departe de influențele nocive, se pare că lupta cu dependența este încă departe de a se încheia. Medicii au decis să o interneze pentru a-i oferi tratamentul adecvat și a preveni complicații suplimentare ce pot apărea în perioada de sevraj.

Dana Marijuana, pe numele ei real Dana Coteanu, a fost o figură importantă în muzica hip-hop din România, fiind una dintre primele femei care a intrat pe scena acestui gen muzical. De-a lungul anilor, cariera sa a fost umbrită de probleme personale și dependența de droguri. Deși a avut numeroase încercări de a se redresa, situația actuală demonstrează cât de grea poate fi recuperarea.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri