PE CINE AR PROPUNE ELENA LASCONI PREMIER DACĂ VA AJUNGE PREȘEDINTA ROMÂNIEI

Președinta USR, Elena Lasconi, a anunțat miercuri seara că, dacă va ajunge președinta României, îl va propune pe actualul președinte al CJ Bihor, liberalul Ilie Bolojan, pentru funcția de prim-ministru.

„Și în USR există oameni competenți, dar voi fi președintele care va lua decizii bune pentru România și pentru dezvoltarea țării. Omul pe care îl apreciez enorm și de la care am învățat multe este domnul Bolojan. Cred că funcția de prim-ministru ar trebui ocupată de cineva cu multă experiență în administrație, iar domnul Bolojan este cel mai experimentat în acest domeniu”, a declarat Elena Lasconi în cadrul emisiunii „Jurnalul de Seară” de la Digi 24.

„Chiar dacă domnul Bolojan nu ar fi fost într-un partid, tot pe el l-aș fi propus. Avem nevoie de profesioniști și mi-aș dori ca acest domn să fie prim-ministru”, a adăugat președinta USR.

Elena Lasconi a mai spus că președintele PNL, Nicolae Ciucă, va accepta să semneze o înțelegere cu USR pentru susținerea ei în turul doi al alegerilor prezidențiale, în cazul în care va trece de primul tur, iar Nicolae Ciucă nu, potrivit Digi24.

„Sunt sigură că domnul Ciucă ar semna o înțelegere pentru susținerea mea în turul doi al alegerilor prezidențiale. Domnul Ciucă este mult mai jos în sondaje. Sunt deschisă dialogului cu forțele de dreapta, inclusiv PNL, pentru binele României. Suntem într-o situație foarte dificilă și cred că în 2025 vom spune ‘Bine ai venit 2008 sau 2007’. Nu știu dacă cineva își dorește să guverneze anul viitor. Va fi un an foarte complicat, după toate creșterile de taxe și scumpirile”, a spus Lasconi, precizând că USR ar trebui să guverneze alături de PNL.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri