INCIDENT GRAV ÎNTR-UN SUPERMARKET DIN BUCUREȘTI: GEAMURI CĂZUTE PESTE DOUĂ PERSOANE. AU FOST TRANSPORTATE LA SPITALUL UNIVERSITAR

Un incident șocant a avut loc vineri după-amiază în supermarketul Carrefour situat pe Șoseaua Alexandriei din București. Potrivit unor surse, patru geamuri s-au prăbușit în interiorul magazinului, căzând peste două persoane care se aflau la cumpărături.

Imediat după producerea incidentului, a fost solicitată intervenția serviciilor de urgență. Echipajele medicale sosite la fața locului au acordat primul ajutor celor doi răniți și i-au transportat de urgență la Spitalul Universitar pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Deocamdată, nu se cunosc detalii despre gravitatea rănilor suferite de cele două victime sau despre starea lor actuală de sănătate. De asemenea, cauzele exacte ale incidentului rămân neclare, urmând ca autoritățile competente să demareze o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care geamurile s-au desprins și au căzut peste clienții aflați la cumpărături.

Incidentul a stârnit îngrijorare în rândul clienților prezenți în magazin la momentul respectiv și ridică semne de întrebare cu privire la siguranța și întreținerea adecvată a instalațiilor și echipamentelor din interiorul supermarketului.

Reprezentanții Carrefour nu au oferit încă o declarație oficială cu privire la acest incident, dar se așteaptă ca aceștia să colaboreze cu autoritățile pentru a elucida cauzele accidentului și pentru a lua măsurile necesare în vederea prevenirii unor evenimente similare pe viitor.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri