CONFLICT POLITIC: PNL ACUZĂ PSD DE NEGLIJAREA PENSIONARILOR MILITARI

Ionuț Stroe, purtător de cuvânt al PNL, a criticat dur PSD pentru neglijarea pensionarilor militari, acuzând partidul de încercări tardive de a-și repara greșelile în pragul campaniei electorale. Stroe a subliniat că inițiativa de a scuti de impozitare pensiile militare până la 3000 de lei aparține exclusiv PNL, afirmând că PSD nu a luat niciodată în considerare această categorie.

Stroe a acuzat PSD că „inventează scuze și acuze” după ce au ignorat această problemă, sugerând că interesul lor actual este motivat doar de apropierea alegerilor. El a insistat că propunerea este „100% liberală” și reprezintă o corecție necesară pentru sute de mii de beneficiari.

Purtătorul de cuvânt PNL a provocat PSD să prezinte dovezi ale oricărei propuneri anterioare în acest sens, afirmând că nu există niciun amendament sau document oficial care să susțină pretențiile PSD. Stroe a criticat PSD pentru preferința lor pentru „sloganuri de campanie” în locul acțiunilor concrete, acuzându-i de dezinformare în scopuri electorale.

Idei de titlu cu majuscule:

1.
2. IONUȚ STROE DEZVĂLUIE: INIȚIATIVA PNL PENTRU PENSIILE MILITARE IGNORATĂ DE PSD
3. TENSIUNI PREELECTORALE: PNL VS PSD PE TEMA IMPOZITĂRII PENSIILOR MILITARE
4. ACUZAȚII DE CAMPANIE: STROE (PNL) DENUNȚĂ IPOCRIZIA PSD ÎN PROBLEMA PENSIILOR
5. BĂTĂLIE PENTRU VOTURILE PENSIONARILOR MILITARI: PNL CONTESTĂ PRETENȚIILE PSD​​​​​​​​​​​​​​​​

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri