PREGĂTIRI PENTRU SEZONUL RECE ÎN CAPITALĂ: TERMOENERGETICA ÎNCEPE ÎNCĂRCAREA CU APĂ A INSTALAȚIILOR ȘI PROBELE DE PRESIUNE

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. a anunțat că începând de miercuri, 18 septembrie 2024, va demara operațiunile de pregătire a rețelei de termoficare pentru sezonul de încălzire 2024-2025. Aceste acțiuni presupun încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică și efectuarea probelor de presiune la instalațiile interioare.

Autoritățile reamintesc că asociațiile de proprietari au obligația de a se asigura că instalațiile interioare proprii sunt funcționale și că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate. Consumatorii trebuie să se asigure că aceste lucrări vor fi încheiate la timp pentru a evita eventuale incidente, precum inundații în apartamente sau subsoluri.

Deși pregătirile pentru sezonul rece sunt în plină desfășurare, data exactă la care va începe furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi anunțată ulterior, după îndeplinirea condițiilor legale prevăzute de H.G. nr. 425/1994, modificată prin H.G. nr. 337/2018.

De asemenea, în conformitate cu prevederile Legii nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, debranșarea instalațiilor interioare de încălzire și/sau pentru apă caldă ale consumatorilor dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.​​

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri