TANCZOS BARNA: ESTE NEVOIE DE MAI MULTĂ CONCENTRARE PE PROBLEMELE ŢĂRII, NU PE CAMPANIA ELECTORALĂ

Senatorul UDMR Tanczos Barna a subliniat, în cadrul unei declaraţii de presă de luni, necesitatea concentrării pe problemele curente ale ţării, în detrimentul campaniei electorale.

El şi-a exprimat speranţa ca, după alegerile din decembrie, UDMR să revină la guvernare pentru a aduce mai multă raţionalitate şi pentru a apropia statul român de cetăţeni. Barna a criticat actuala coaliţie de guvernare, considerând-o o structură formată din lipsa unei alternative, şi a remarcat că plecarea UDMR de la guvernare a dus la dispariţia vocii raţiunii din executiv.

Senatorul a atras atenţia asupra politizării activităţii guvernamentale şi a prevalenţei deciziilor propagandistice în detrimentul celor raţionale, în contextul campaniei electorale. De asemenea, el a semnalat problemele economice, precum întârzierile în plata fondurilor din PNRR şi riscul falimentării companiilor româneşti.

În ceea ce priveşte perspectivele post-electorale, Barna a subliniat că UDMR aşteaptă rezultatele scrutinului din 1 decembrie pentru a decide cu cine va forma o alianţă, menţionând că orice combinaţie este posibilă în actuala conjunctură politică.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri