MEDICUL STOMATOLOG ACUZAT CĂ A AGRESAT-O SEXUAL PE INFLUENCERIŢA LOLRELAI A FOST CONDAMNAT LA 10 ANI ÎNCHISOARE

Medicul stomatolog Costin Iulian Berechet a primit o pedeapsă severă din partea Judecătoriei Sectorului 1, fiind condamnat miercuri la zece ani de închisoare pentru agresiune sexuală şi lipsire de libertate. Acuzaţiile au fost formulate de către influenceriţa Ştefania Costache, cunoscută sub pseudonimul Lolrelai, care a susţinut că medicul ar fi drogat-o în cabinetul de stomatologie, apoi ar fi agresat-o sexual.

Instanţa a decis să contopească pedepsele de opt ani pentru agresiune sexuală şi şase ani pentru lipsire de libertate, rezultând o condamnare finală de 10 ani de detenţie. Pe lângă această pedeapsă privativă de libertate, medicul Berechet are interdicţie timp de cinci ani să mai practice stomatologia sau orice altă specializare a medicinei dentare, după eliberarea din închisoare.

În plus faţă de pedeapsa cu închisoarea şi interdicţia profesională, instanţa a admis şi solicitarea de despăgubiri morale formulată de partea vătămată, obligându-l pe medicul stomatolog să-i plătească influenceriţei suma de 50.000 de euro drept daune morale.

Avocatul Ştefaniei Costache, Adrian Cuculis, a precizat că în dosar au depus mărturie şi alte victime, care au confirmat că ar fi trecut prin experienţe similare în cabinetul medicului. Cu toate acestea, plângerile lor ar fi fost clasate de către alte parchete din lipsă de probe.

Deşi sentinţa pronunţată de Judecătoria Sectorului 1 este una dură, ea nu este definitivă, existând posibilitatea formulării apelului. Rămâne de văzut dacă medicul condamnat va recurge la această cale de atac şi cum se va soluţiona dosarul în instanţa superioară.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri