DGPMB: SECRETARA-ȘEFĂ A UMF ‘CAROL DAVILA’, DATĂ DISPĂRUTĂ DUPĂ CE NU A SOSIT MIERCURI LA SERVICIU

Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, Matei Vali Cătălina, în vârstă de 43 de ani, a fost dată dispărută după ce nu a mai ajuns la locul de muncă miercuri, 18 septembrie 2024. Absenţa ei a stârnit îngrijorare în rândul colegilor şi al apropiaţilor, care au sesizat autorităţile cu privire la dispariţia sa.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), femeia a plecat în dimineaţa zilei de miercuri de la domiciliul său situat în Sectorul 2 al Capitalei, însă nu a mai revenit până în prezent. Dispariţia bruscă şi inexplicabilă a secretarei-şefe a declanşat procedurile standard în astfel de cazuri, poliţiştii demarând imediat acţiunile de căutare şi depistare a persoanei dispărute.

Matei Vali Cătălina a fost descrisă ca având părul negru şi o constituţie astenică. Pentru a facilita găsirea ei, autorităţile au dat-o în urmărire la nivel naţional, sperând că cineva ar putea oferi informaţii relevante care să conducă la localizarea sa.

Dispariţia secretarei-şefe a generat multe semne de întrebare şi speculaţii cu privire la circumstanţele în care aceasta a plecat de acasă şi motivele pentru care nu a mai ajuns la serviciu. Colegii şi prietenii sunt neliniştiţi şi speră că Matei Vali Cătălina va fi găsită cât mai curând, teafără şi nevătămată.

Poliţia Capitalei îndeamnă pe oricine deţine informaţii despre locul unde s-ar putea afla femeia dispărută sau are detalii care ar putea ajuta la găsirea ei să contacteze imediat autorităţile prin apelarea numărului unic de urgenţă 112. Orice indiciu, oricât de mic, ar putea fi crucial în eforturile de a o localiza pe secretara-şefă şi de a o readuce în siguranţă acasă.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri