ACCIDENT GRAV ÎNTRE DOUĂ CONVOAIE MILITARE PE DN 2B: TRAFIC BLOCAT ȘI UN RĂNIT

Un accident rutier grav a avut loc pe DN 2B, în apropierea Podului Siret – Șendreni, la granița dintre județele Brăila și Galați. Potrivit informațiilor furnizate de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, două convoaie militare au intrat în coliziune față-spate, rezultând rănirea unuia dintre conducătorii auto implicați.

Impactul a fost atât de puternic încât circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers, generând cozi de mașini care se întind pe câțiva kilometri. Valorile de trafic sunt în creștere, iar șoferilor li se recomandă să evite această rută, după cum relatează cotidianul Viața Liberă.

Conducătorul auto rănit urmează să fie evaluat medical pentru a se determina gravitatea leziunilor suferite. Între timp, echipe de Poliție Militară au sosit la fața locului pentru a ancheta circumstanțele în care s-a produs evenimentul și a stabili responsabilitățile.

Blocajul rutier cauzat de acest accident creează dificultăți majore pentru șoferii aflați în tranzit prin zonă, prelungind semnificativ durata călătoriilor. Autoritățile depun eforturi pentru a gestiona situația și a relua circulația în condiții de siguranță cât mai curând posibil.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri