TRAGEDIE ÎN HUNEDOARA: FEMEIE DE 82 DE ANI, UCISĂ DE COSITOAREA UNUI FERMIER

O tragedie cutremurătoare a avut loc luni dimineață pe un câmp din apropierea comunei Baru, județul Hunedoara. O femeie în vârstă de 82 de ani a fost lovită mortal de o cositoare mecanică trasă de un tractor în timp ce un fermier local, în vârstă de 44 de ani, efectua lucrări de recoltare a porumbului.

Potrivit declarațiilor IPJ Hunedoara, citate de News.ro, accidentul s-a produs în jurul orei 10:45. Fermierul a observat că utilajul agricol întâmpina dificultăți în funcționare, iar în momentul în care a manevrat tractorul cu spatele, a descoperit cu oroare trupul femeii prăbușit în fața cositorii, prezentând răni deschise grave.

În ciuda sosirii rapide a unui echipaj SMURD la fața locului, manevrele de resuscitare nu au mai putut s-o salveze pe femeia în vârstă. Cadavrul a fost preluat de reprezentanții Serviciului Județean de Medicină Legală Hunedoara pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Fermierul implicat în incident a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, rezultatul fiind negativ, ceea ce indică faptul că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice.

Autoritățile au demarat o anchetă complexă pentru a determina circumstanțele exacte ale producerii tragediei și pentru a afla cum a ajuns victima pe terenul agricol în momentul efectuării lucrărilor. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În cazul în care va fi găsit vinovat, fermierul de 44 de ani riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 1 și 5 ani.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri