DETALII ȘOCANTE ÎN CAZUL BĂTĂII CU BÂTE ȘI TOPOARE DIN PANTELIMON: AGRESORI CU ANTECEDENTE PENALE, CĂUTAȚI ÎN TOATĂ ȚARA

Autoritățile continuă investigațiile în cazul conflictului violent izbucnit în orașul ilfovean Pantelimon, unde zeci de persoane s-au confruntat în stradă folosind bâte și topoare. În urma incidentelor, șase suspecți au fost arestați preventiv, iar polițiștii au identificat alți trei agresori, care sunt căutați la nivel național și au fost dați în consemn la frontieră.

Forțele de ordine au instituit zeci de filtre în Capitală și în împrejurimi, în efortul de a-i localiza și captura pe făptașii care au reușit să se facă nevăzuți după conflictul sângeros. Polițiștii opresc și verifică mașinile suspecte, sperând să dea de urma celorlalți agresori implicați în incident. În paralel, au loc noi audieri în cadrul anchetei.

IPJ a anunțat că persoane din ambele tabere implicate în conflict au fost audiate, agresorii fiind acuzați de infracțiuni grave precum tentativă de omor, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și lovire sau alte violențe. Reprezentanții IPJ au menționat și faptul că unii dintre cei arestați preventiv au antecedente penale.

Investigațiile au scos la iveală faptul că incidentul violent a avut rădăcini mai adânci, conflictul dintre cele două familii izbucnind cu câteva zile înainte de bătaia generalizată. Pe 16 septembrie, un bărbat reclamase la Poliție că a fost agresat de trei indivizi coborâți dintr-un vehicul. Polițiștii au stabilit că acei agresori au fost implicați și în conflictul amplu ce a urmat.

Autoritățile au avansat două posibile cauze ale scandalului: încetarea unei relații de concubinaj între o fată dintr-una din familii și un bărbat din cealaltă tabără, precum și existența unor potențiale interese financiare legate de o construcție în Pantelimon.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri