CAZUL PANTELIMON / DGPMB: ZECE PERSOANE DUSE LA AUDIERI ÎN URMA PERCHEZIŢIILOR DIN BUCUREŞTI ŞI ILFOV

Zece persoane au fost duse la audieri marţi, în urma percheziţiilor desfăşurate în Bucureşti şi judeţul Ilfov în cazul conflictului care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în oraşul Pantelimon.

„În urma percheziţiilor domiciliare puse în executare de poliţiştii Capitalei, în această dimineaţă, 10 persoane au fost conduse la audieri, la sediul subunităţii de poliţie, faţă de acestea urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a informat DGPMB.

Marţi dimineaţa, poliţişti din Capitală au pus în executare 11 mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.

Este vorba despre incidentul violent care a avut loc sâmbătă între două familii, izbucnit iniţial în oraşul Pantelimon şi continuat la camera de gardă a unui spital din Sectorul 2, unde ar fi venit şi alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente.

Percheziţiile de marţi au fost efectuate de poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Poliţia Sectorului 2, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente, Poliţiei Sectorului 3, Serviciului Acţiuni Speciale, Poliţiei Canine, împreună cu Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Sâmbătă, în conflictul din oraşul Pantelimon mai multe persoane au fost rănite. Ulterior, persoanele vătămate au ajuns la un spital din Sectorul 2 al Capitalei. Aici au ajuns şi alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente. „În urma altercaţiei ar fi fost distrus un monitor de la camera de gardă. La momentul sosirii echipajelor de Poliţie, persoanele bănuite de comiterea faptei părăsiseră unitatea medicală”, preciza sâmbătă Poliţia.

AGERPRES

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri