VESTE BUNĂ PENTRU ELEVI: ABONAMENTE GRATUITE LA METROU PÂNĂ ÎN 2025, FĂRĂ NECESITATEA REÎNCĂRCĂRII LUNARE

Compania Metrorex a anunțat pe pagina sa de Facebook că elevii vor beneficia de abonamente lunare gratuite la metrou până la data de 30 noiembrie 2025. Această măsură vine în sprijinul elevilor, scutindu-i de grija reîncărcării lunare a abonamentelor și facilitându-le deplasarea rapidă și fără costuri către unitățile de învățământ.

Pentru a beneficia de gratuitate, elevii trebuie să se prezinte la casieriile stațiilor de metrou cu carnetul de note. În cazul copiilor care au împlinit 14 ani, este necesar și buletinul de identitate. Abonamentele gratuite pot fi ridicate de la orice casierie a stațiilor de metrou din București.

Printr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook, Metrorex îndeamnă elevii să profite de această oportunitate: „Vino la casieriile Metrorex și solicită abonamentul gratuit valabil până la data de 30.09.2025 și astfel, până anul viitor, scapi de grija reîncărcării lunare a acestuia. Metrorex te ajută să ajungi rapid și fără griji la școală!”. Această inițiativă are ca scop încurajarea utilizării transportului subteran în rândul elevilor, oferindu-le o alternativă rapidă și convenabilă pentru deplasarea către școală.

Elevii vor putea folosi abonamentele gratuite pe întreaga rețea de metrou din Capitală, care cuprinde 5 magistrale și zeci de stații. Magistrala 1 leagă cartierele Pantelimon și Dristor, trecând prin importante puncte ale orașului precum Piața Unirii, Gara de Nord și Piața Victoriei. Magistrala 2 conectează zonele Pipera și Berceni, în timp ce Magistrala 3 deservește cartierele din vestul Bucureștiului. Magistralele 4 și 5 completează rețeaua, asigurând legătura cu alte zone ale orașului.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri