BĂRBAT DIN ALBA ARESTAT DUPĂ CE S-A DROGAT ȘI S-A DAT DREPT POLIȚIST PENTRU A RĂPI O FEMEIE

Un bărbat din județul Alba a pus la cale un plan tulburător, în complicitate cu un prieten, pentru a-i răpi fosta parteneră a acestuia din urmă. Individul, aflat sub influența drogurilor, s-a dat drept polițist și a convins-o pe femeie să iasă din casă, sub pretextul că trebuie să o conducă la secția de poliție pentru a fi audiată. Prietenul său, fostul partener al femeii, a participat la discuție, adoptând o atitudine speriată pentru a o convinge pe aceasta de seriozitatea situației.

Femeia, neștiind de înțelegerea dintre cei doi bărbați și crezând că individul este într-adevăr polițist, s-a urcat în mașina acestuia, fiind astfel lipsită de libertate în mod ilegal. Anchetatorii au stabilit că ambii bărbați se aflau sub influența substanțelor psihoactive în momentul comiterii faptelor.

În urma investigațiilor, bărbatul care s-a dat drept polițist a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru multiple infracțiuni, printre care lipsire de libertate în mod ilegal, uzurpare de calități oficiale și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, fostul partener al femeii a fost trimis în judecată, sub control judiciar, pentru complicitate la lipsirea de libertate în mod ilegal.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri